Homepage Nieuws Het kampeer seizoen is begonnen!

Het kampeer seizoen is begonnen!

We hebben er lang op moeten wachten maar het voorjaar is weer in aantocht. Door de lang aanhoudende natte periode hebben wij veel onderhouds-werkzaamheden tot het laatst....

Beste vaste gasten, kampeerliefhebbers en vrienden van Camping de Finne


We hebben er lang op moeten wachten maar het voorjaar is weer in aantocht. Door de lang aanhoudende natte periode hebben wij veel onderhouds werkzaamheden tot het laatst uit moeten stellen, maar de laatste week hebben we al veel kunnen doen.

Gelukkig schijnt hier nu alle dagen de zon en zijn de vooruitzichten voor komende week ook goed. Het snoeiwerk is bijna klaar en nu het veld lekker opdroogt kunnen we waarschijnlijk volgende week ook het wintergras eraf maaien. Het sanitair is weer fris en schoon, zo ook de ontspanningsruimte en receptie. Het lijkt erop dat we de eerste gasten het komende weekend kunnen ontvangen.

Vaste gasten
De caravans van een aantal vaste gasten staan al in de aanslag. De eerste mensen die hun caravan uit de stalling wilden halen hebben zich al aangemeld. Om ruimte te maken hebben we een aantal caravans van vaste gasten al buiten gezet. De kampeerperiode van de seizoensplaatsen begint komend weekend! De kampeerperiode van de voorseizoensgasten begint een week later in het paasweekend.
Vroege vogels
Er zijn altijd DieHard kampeerders die als eersten er op uit trekken met hun Camper of Caravan om de eerste voorjaars zonnestralen op te pikken. De bomen zijn nog kaal en het is 's ochtends mischien nog wat koud, maar het voorjaar laat op allerlei manieren weten dat het in aantocht is! Je hoort het geluid van de weidevogels en watervogels die al druk bezig zijn te nestelen. Narcissen en andere vroegbloeiers kondigen het voorjaar aan. Kom naar de Finne en beleef het voorjaar!Huishoudelijke mededeling!
De Camping gaat dus open op Zaterdag 19 maart. Wij staan dan weer klaar om u van dienst te zijn. Ook de ontspanningsruimte is zaterdagmorgen en middag geopend, de koffie staat klaar! Zaterdagavond 19 maart zijn we nog gesloten in verband met een toneeluitvoering in Reahus.
Zaterdag 19 maart begint het dus weer!

 

Nou als dat geen goed nieuws is dan weten wij het ook niet meer!
We hopen iedereen weer snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Anne & Triensje