Homepage Camping Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Ook al staat er heel veel informatie op onze site, toch komen er nog altijd vragen waar belangstellenden geen antwoord op kunnen vinden .

Vanaf heden gaan wij deze vragen met antwoord op deze pagina plaatsen.

Mogen er honden op de camping?

Jazeker, uw trouwe viervoeter is van harte welkom. Natuurlijk gelden er wel regels. De honden moeten aangelijnd zijn op de camping. Ze moeten uitgelaten worden buiten de camping en niet in het dorp. Mocht er onverhoopt toch een "ongelukje"gebeuren op de camping gaan we ervan uit dat u het dmv een zakje opruimt en in de container deponeert

Wij hebben een huurcaravan gereserveerd. Wanneer mogen wij erin op de dag van aankomst?

U mag vanaf 15.00 u beschikken over de caravan en op de laatste dag, graag om 11.00u de sleutels inleveren zodat wij de tijd krijgen om de caravan schoon te maken voor de volgende gasten.

Wat moeten we meenemen als we een huurcaravan gereserveerd hebben?

Alleen bed en badlinnen en evt kussens. Voor de rest is de caravan van alles voorzien. Er zit over de matrassen voor de nieuwe gasten schone hoeslakens.

Zijn er ook winkels in de buurt?

In het dorp Reahus zijn geen winkels. De dichtstbijzijnde supermarkt is in Scharnegoutum ( op +/- 6,5 km afstand). Op maandag ochtend en donderdagochtend komt er een rijdende SRV wagen op de camping voor al uw boodschappen. Tevens komt er iedere maandag een groenteboer op de camping.Bij de receptie is ook een winkeltje voor de belangrijkste dingen die u evt vergeten bent.

Is er een bakker in Reahus?

Nee, maar ieder weekend word er op zaterdagochtend en zondagochtend verse broodjes gebakken. Die kunnen de vorige dag besteld worden. In het hoogseizoen zijn er iedere dag verse broodjes. Ze worden om 9.00u rondgebracht over de camping!

Is er WIFI op de camping?

Ja er is gratis WIFI op de camping. Sinds April 2018 is de wifi ontvangst sterk verbeterd!!!

Dit is verzorgd door Freez.IT. We kunnen nu zeggen dat er uitstekende WIFI op geheel de camping beschikbaar is en nog steeds gratis!!